نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان بستری شد (۶ آبان ۱۴۰۴) اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم جان باختن ۲ غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا-دمشق (۶ آبان ۱۴۰۴) عارف: باید آمادگی کامل را در برابر شیطنت‌های دشمن داشته باشیم پیکر‌ ۴۱ شهید با هویت نامشخص در نوار غزه دفن شدند + فیلم
سرخط خبرها

اژه‌ای: اقتدار روزافزون جریان مقاومت موازنه قوا را به سود جهان اسلام تغییر داده| رژیم صهیونیستی رو به‌زوال است

  • کد خبر: ۱۰۶۶۷۸
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
اژه‌ای: اقتدار روزافزون جریان مقاومت موازنه قوا را به سود جهان اسلام تغییر داده| رژیم صهیونیستی رو به‌زوال است
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقتدار روزافزون جریان مقاومت در فلسطین اشغالی که موازنه قوا را به سود جهان اسلام تغییر داده است، گفت: رژیم صهیونیستی رو به‌زوال است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ضمن شرکت در راهپیمایی باشکوه روز قدس، با بیان اینکه مردم مظلوم فلسطین دهه‌هاست زیر ظلم و ستم صهیونیست‌ها قرار دارند، جریان مقاومت در جهان اسلام را جریانی پویا، زنده و رو به جلو خواند و اظهار داشت: امروز در شرایطی قرار داریم که علی‌رغم نزدیکی زوال و هزیمت صهیونیست‌ها، برخی کشور‌های مرتجع در پی عادی سازی روابط خود با این رژیم غاصب و جنایتکار هستند لذا مردم حق‌طلب و ظلم‌ستیز در سراسر جهان به ویژه ایران اسلامی در پاسداشت روز قدس، این میراث ارزشمند امام راحل، با شکوه و عظمت بیشتری در راهپیمایی شرکت به هم رساندند تا پیام حمایت همه‌جانبه خود از مردم مظلوم و مقاوم فلسطین را فریاد بزنند و به گوش جهانیان برسانند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقتدار روزافزون جریان مقاومت در فلسطین اشغالی که موازنه قوا را به سود جهان اسلام تغییر داده است، گفت: فلسطین عزیز و مردم مقاوم و سرافراز آن به جهانیان ثابت کردند که جریان مقاومت در برابر اشغالگران صهیونیستی زنده و پابرجاست و بدون تردید حضور باشکوه مردم در اقصی‌نقاط جهان به ویژه ایران اسلامی در راهپیمایی روز قدس بر روحیه انقلابیون و نیرو‌های جریان مقاومت فلسطینی خواهد افزود و انگیزه آن‌ها را برای آزادسازی قدس شریف و شکست دادن صهیونیست‌های غاصب دوچندان خواهد کرد.

رئیس عدلیه با اشاره به اقدامات منزجر کننده برخی حکام و سردمداران منطقه‌ای در حرکت به سمت عادی‌سازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی گفت: شواهد و قرائن بیانگر آن است که رژیم صهیونیستی رو به زوال و نابودی است لذا اقدام نابخردانه برخی حکام و سردمداران مرتجع منطقه‌ای در عادی‌سازی روابط با این رژیم منحوس از هر جهت غیرمعقول است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در پایان، پیام حضور باشکوه مردم ایران اسلامی در راهپیمایی روز قدس امسال را حمایت همه‌جانبه از مردم مظلوم فلسطین و جریان مقاومت اسلامی در این سرزمین مقدس دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->